Clatite De Dovlecei
Clatite dovlecel ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1349 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 24%. Clatite De Dovlecei, Clatite De Dovlecei, și Clatite De Dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Radeți dovleceii într-un castron folosind partea mare de grătar a unei răzătoare de cutie. Amestecați imediat ceapa și ouăle. Se amestecă 6 linguri de făină, praful de copt, sarea și piperul. (Dacă aluatul devine prea subțire din lichidul din dovlecei, adăugați restul de 2 linguri de făină.)
Încălziți o tigaie mare (10 până la 12 inci) la foc mediu și topiți 1/2 lingură de unt și 1/2 lingură de ulei împreună în tigaie. Când untul este fierbinte, dar nu fumează, coborâți focul la mediu-mic și aruncați linguri de supă de aluat în tigaie. Gatiti clatitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Așezați clătitele pe o tigaie și păstrați-le calde la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie uscat, adăugați mai mult unt și ulei în tigaie și continuați să prăjiți clătitele până când se folosește tot aluatul. Clătitele pot rămâne calde la cuptor până la 30 de minute.