Ciupercile de vinete și Portobello se topesc

Ciupercile de vinete și Portobello se topesc
Ciupercile de vinete și Portobello se topește este un vegetarian felul principal. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză provolone, vinete, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello, Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, și Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind un cuțit ascuțit; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați ciupercile și vinetele pe o tigaie pentru pui; periați legumele cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe 6 minute. Întoarceți legumele; periați cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe încă 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Combinați ardeii grași și busuiocul. Lingură 1 lingură amestec de ardei peste fiecare felie de vinete. Acoperiți fiecare ciupercă cu 1 felie de brânză. Se fierbe timp de 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Periați 2 linguri de vinaigretă uniform pe părțile tăiate ale rulourilor. Aranjați spanacul uniform pe jumătățile inferioare ale rulourilor. Acoperiți fiecare jumătate de rulou cu 1 ciupercă și 1 felie de vinete; acoperiți cu blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista