Ciupercile de vinete și Portobello se topesc
Ciupercile de vinete și Portobello se topește este un vegetarian felul principal. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză provolone, vinete, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello, Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, și Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; aruncați tulpinile.
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind un cuțit ascuțit; aruncați branhiile.
Așezați ciupercile și vinetele pe o tigaie pentru pui; periați legumele cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe 6 minute. Întoarceți legumele; periați cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe încă 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați ardeii grași și busuiocul. Lingură 1 lingură amestec de ardei peste fiecare felie de vinete. Acoperiți fiecare ciupercă cu 1 felie de brânză. Se fierbe timp de 1 minut sau până se topește brânza.
Periați 2 linguri de vinaigretă uniform pe părțile tăiate ale rulourilor. Aranjați spanacul uniform pe jumătățile inferioare ale rulourilor. Acoperiți fiecare jumătate de rulou cu 1 ciupercă și 1 felie de vinete; acoperiți cu blaturi.