Ciupercile umplute italiene ale artei sunt fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, cârnați măcinați, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Ciuperci Umplute Italiene, Ciuperci Umplute Italiene, și Ciuperci italiene umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți la 350 de grade F.
2
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Adăugați roșii uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
4
Îndepărtați tulpinile din ciupercile curate și capacele cu cârnați italieni fierți și acoperiți cu o cantitate generoasă de amestec de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Ciuperci
Cartofi
5
Întindeți uleiul de măsline și usturoiul tocat pe fundul foii de prăjituri cu pereți sau a vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
6
Așezați ciupercile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
7
Presărați parmezan mărunțit peste vârful ciupercilor.