Ciuperci umplute italiene de artă
Ciupercile umplute italiene ale artei sunt fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, cârnați măcinați, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Ciuperci Umplute Italiene, Ciuperci Umplute Italiene, și Ciuperci italiene umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 350 de grade F.
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați roșii uscate la soare.
Îndepărtați tulpinile din ciupercile curate și capacele cu cârnați italieni fierți și acoperiți cu o cantitate generoasă de amestec de cartofi.
Întindeți uleiul de măsline și usturoiul tocat pe fundul foii de prăjituri cu pereți sau a vasului de copt.
Așezați ciupercile deasupra.
Presărați parmezan mărunțit peste vârful ciupercilor.
Coaceți timp de 20-25 de minute.