Crabmeat-Ciuperci umplute este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 35 de porții cu 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tilapia Umplută Cu Carne De Crab, Carne De Crab Umplute Cod Încrustat, și Vinete Umplute Cu Carne De Crab.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 1/3 cană. Gatiti si amestecati tulpinile tocate si ceapa in 1 lingura. din unt în tigaie medim pana cand se inmoaie. Se amestecă firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă în crema de brânză într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă ușor carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Topiți restul de 2 linguri. unt; periați uniform pe capacele de ciuperci. Umpleți capacele cu amestec de brânză cremă; așezați, părțile umplute în sus, într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când se încălzește.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.