Ciuperci Umplute Cu Carne De Crab
Crabmeat-Ciuperci umplute este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 35 de porții cu 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tilapia Umplută Cu Carne De Crab, Carne De Crab Umplute Cod Încrustat, și Vinete Umplute Cu Carne De Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 1/3 cană. Gatiti si amestecati tulpinile tocate si ceapa in 1 lingura. din unt în tigaie medim pana cand se inmoaie. Se amestecă firimiturile de pâine.
Se adaugă în crema de brânză într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă ușor carnea de crab.
Topiți restul de 2 linguri. unt; periați uniform pe capacele de ciuperci. Umpleți capacele cu amestec de brânză cremă; așezați, părțile umplute în sus, într-un vas de copt superficial.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.