Ciuperci Sotate
Ciupercile sotate necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Saut Ciuperci, Ciuperci Sotate, și Saut Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Așteptați 1 sau 2 minute pentru ca acesta să ajungă la punctul de fumat.
Adăugați ceapa și usturoiul și aruncați furios, astfel încât usturoiul să nu ardă. Când ceapa devine translucidă adăugați ciupercile și aruncați până când toate ciupercile se rumenesc și se caramelizează.
Se adaugă untul și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Nota bucătarului: nu rulați niciodată ciupercile direct sub apă; acestea vor absorbi apa ca un burete, iar sosul dvs. va fi mult prea ud. În schimb, folosind un prosop de hârtie ușor umed, ștergeți ciupercile în jos. Alternativ, folosiți perie de patiserie și praf murdăria din ciuperci.