Ciuperci Sotate

Ciuperci Sotate
Ciupercile sotate necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Saut Ciuperci, Ciuperci Sotate, și Saut Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Așteptați 1 sau 2 minute pentru ca acesta să ajungă la punctul de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și usturoiul și aruncați furios, astfel încât usturoiul să nu ardă. Când ceapa devine translucidă adăugați ciupercile și aruncați până când toate ciupercile se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Scoateți din căldură.
4
Se adaugă untul și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Serviți imediat.
6
Nota bucătarului: nu rulați niciodată ciupercile direct sub apă; acestea vor absorbi apa ca un burete, iar sosul dvs. va fi mult prea ud. În schimb, folosind un prosop de hârtie ușor umed, ștergeți ciupercile în jos. Alternativ, folosiți perie de patiserie și praf murdăria din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista