Ciuperci Rigatoni Coace
Ciuperci Rigatoni coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, șalotă, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Trei Rigatoni De Ciuperci, Rigatoni Cu Trei Ciuperci, și Trei Rigatoni De Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge bine. Pune deoparte pastele fierte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă; saut 3 minute.
Adăugați ciuperci, 1 lingură de cimbru, sare, piper și usturoi; saut 8 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați sherry; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Puneți făina într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați treptat lapte, amestecând continuu cu un bici. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc; se adaugă 1/2 cană de brânză, amestecând până se topește.
Adăugați amestecul de paste și ciuperci în amestecul de brânză, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.