Ciuperci Fierte Cu Soia
Ciupercile fierte cu soia sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sherry, ciuperci shiitake, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Și Ciuperci Fierte, Carne De Vită Și Ciuperci Fierte, și Pui fiert cu ciuperci.
Instrucțiuni
Clătiți bine ciupercile și puneți - le într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri. Acoperiți cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Ridicați ciupercile și tăiați și aruncați tulpinile dure. Turnați încet 2 căni de apă înmuiată într-o măsură de sticlă și rezervați; aruncați apa rămasă cu sedimente.
Clătiți tigaia și întoarceți ciupercile și rezervați apă de înmuiere; adăugați sos de soia, sherry și zahăr. Zdrobiți ușor ghimbirul și usturoiul cu partea plată a cuțitului și adăugați în tigaie.
Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți până când ciupercile sunt fragede pentru a mușca, 15 până la 20 de minute. Descoperiți și fierbeți la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute. Dacă doriți, îndepărtați ghimbirul și usturoiul. Se amestecă uleiul de susan.
Se toarnă ciupercile într-un vas de servit și se presară cu ceapă verde.
Se servește fierbinte sau rece.