Ciuperci De Stridii Murate

Ciuperci De Stridii Murate
Ciupercile de stridii murate sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Un amestec de frunze de dafin, sare de murat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciuperci de stridii King prăjite cu verde muștar Murat, Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii), și Carne de porc cu ciuperci de stridii.

Instrucțiuni

1
Spălați bine ciupercile de stridii și tăiați-le în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
2
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și fierbeți ciupercile de stridii timp de 8-10 minute, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-o oală medie, combinați oțetul, ceapa, sarea, zahărul și boabele de piper. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Când ciupercile de stridii sunt fragede, scurgeți-le bine și transferați-le în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Gatiti ciupercile in saramura timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Împărțiți frunzele de dafin și usturoiul între două borcane de halbă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Împachetați ciupercile de stridii și ceapa în borcane și acoperiți cu saramură, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Folosiți o lingură de lemn sau un bețișor pentru a îndepărta bulele de aer din borcane. Dacă este necesar, adăugați mai multă saramură pentru a readuce spațiul la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
9
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din vasul de conserve și lăsați borcanele să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Când borcanele sunt reci, verificați capacele pentru a asigura o etanșare bună. Orice borcane nesigilate trebuie păstrate la frigider.
12
Lăsați murăturile să se odihnească cu cel puțin 48 de ore înainte de deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
13
Murăturile sigilate sunt stabile la raft până la un an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista