Ciuperci De Stridii Murate
Ciupercile de stridii murate sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Un amestec de frunze de dafin, sare de murat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciuperci de stridii King prăjite cu verde muștar Murat, Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii), și Carne de porc cu ciuperci de stridii.
Instrucțiuni
Spălați bine ciupercile de stridii și tăiați-le în bucăți.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și fierbeți ciupercile de stridii timp de 8-10 minute, până când sunt fragede.
Într-o oală medie, combinați oțetul, ceapa, sarea, zahărul și boabele de piper. Aduceți la fierbere.
Când ciupercile de stridii sunt fragede, scurgeți-le bine și transferați-le în saramură.
Gatiti ciupercile in saramura timp de 5 minute.
Împărțiți frunzele de dafin și usturoiul între două borcane de halbă pregătite.
Împachetați ciupercile de stridii și ceapa în borcane și acoperiți cu saramură, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Folosiți o lingură de lemn sau un bețișor pentru a îndepărta bulele de aer din borcane. Dacă este necesar, adăugați mai multă saramură pentru a readuce spațiul la 1/2 inch.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din vasul de conserve și lăsați borcanele să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Când borcanele sunt reci, verificați capacele pentru a asigura o etanșare bună. Orice borcane nesigilate trebuie păstrate la frigider.
Lăsați murăturile să se odihnească cu cel puțin 48 de ore înainte de deschidere.
Murăturile sigilate sunt stabile la raft până la un an.