Ciuperci Cu Usturoi
Ciupercile cu usturoi sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de vită fără sare, ulei de măsline, un strop de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Încercați Usturoi Sizzled Ciuperci, Cotletele de miel Sizzled cu usturoi, și Macrou cu usturoi sfârâit, ghimbir și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ciupercile, ardeiul roșu zdrobit, sarea și usturoiul în tigaie și sotati timp de 3 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați bulion și piper negru și gătiți 5 minute.
Se ia de pe foc și se presară pătrunjel.