Ciuperci cu ierburi cu vin alb

Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, ciupercile cu ierburi cu vin alb ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 653 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, arpagic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, și Keboburi De Pui Cu Vin Alb Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați ciupercile în tigaie, condimentați cu condimente italiene și gătiți 10 minute, amestecând frecvent.
Amestecați vinul și usturoiul în tigaie și continuați să gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu arpagic. Continuați să gătiți 1 minut.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier Brut. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P este purtătorul standard pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a șampaniei noastre.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, prezentând o complexitate bună, cu note de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut l-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.