Citrus Tequila Creveți
Citrus Tequila creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 19 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de frigarui de bambus, zahăr, suc de lămâie și în plus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citrus Tequila Cocktail, Sos De Salată De Citrice Tequila, și Tequila Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: în castron, amestecați usturoiul, zahărul, uleiul, tequila, sosul de soia și sucul proaspăt de lămâie.
Adăugați creveți în vasul cu amestec. Lăsați creveții să se marineze în sos timp de aproximativ 20 de minute.
Încălziți grătarul pentru grătar direct la căldură.Frigăruie aproximativ 2-3 creveți pe fiecare frigăruie de bambus.Creveți la grătar timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt fierți (depinde de mărimea creveților)stoarceți puțin suc proaspăt de lămâie peste frigarui de creveți chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.