Cireșe Acoperite Cu Ciocolată

Cireșele acoperite cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 42 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ciocolată cu lapte de bar, ciocolată, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cireșe acoperite cu ciocolată II, Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, și Cireșe Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele; uscați pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Combinați ciocolata cu lapte și ciocolata neîndulcită deasupra unui cazan dublu; așezați peste apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti pana se topeste ciocolata, amestecand ocazional.
Scoateți cazanul dublu de pe foc, lăsând amestecul de ciocolată peste apă fierbinte.
Scufundați degetele în amidon de porumb și formați o cantitate mică de fondant în jurul fiecărei cireșe.
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată.
Ținând fiecare cireș acoperit cu fondant de tulpină, înmuiați în amestec de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să se scurgă înapoi în partea superioară a cazanului dublu.
Așezați cireșele pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată; refrigerați până când stratul de ciocolată s-a întărit. Depozitați cireșele în loc răcoros.
Notă: aroma cireșelor acoperite cu ciocolată va fi îmbunătățită atunci când este depozitată într-un recipient bine acoperit până la 2 săptămâni. Fondantul se va înmuia și se va amesteca cu aroma lichiorului.