Ciorba Alb-Negrudigas
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de alb-nedigas ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. Un amestec de ou, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Albondigas, Supă De Albondigas, și Ciorba Alb-Negrudigas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați ceapa, morcovul, roșiile și sucurile lor, 5 1/2 căni bulion și 1/2 cană apă. Setați tigaia la foc mare și acoperiți.
Între timp, într-un castron combinați restul de 1/2 cană de bulion, carne de vită, orez, făină, ou, 1/4 linguriță de sare și 1/2 cană de cilantro.
Se amestecă cu mâinile pentru a se amesteca bine.
Descoperiți bulionul și legumele și aruncați carnea în porții de 1 lingură în tigaie. Când supa fierbe, reduceți căldura la un foc mic, acoperiți tigaia și gătiți 20 de minute.
Se amestecă cilantro rămas în supă și se toarnă în boluri.