Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Cioppino ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $9.64 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 561 calorii. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți mici scoici de gât și/sau midii, bulion din moluște, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1723 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
scoici și midii: moluște cu aburi (scoici și midii) într-o cantitate mică de apă (aproximativ două căni) până când se deschid. Pune deoparte. Se strecoară și se rezervă bulionul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Pregătiți crabul gătit:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab Gătită
3
Scoateți picioarele de crab din corp și folosiți un spărgător de nuci pentru a sparge cojile, astfel încât carnea să poată fi îndepărtată cu ușurință odată servită (lăsați carnea în coajă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De Crab
1 Lingura Marsala Uscata
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Rupeți corpul în jumătate, apoi tăiați din nou fiecare jumătate în jumătăți sau treimi. Puteți opta să păstrați carnea de crab în segmentele corpului și să o serviți în acest fel (mai multă muncă pentru mâncător) sau puteți alege carnea de crab din segmentele corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
5
Dacă alegeți carnea de crab, încercați să o păstrați în bucăți mari. Păstrați coaja superioară a crabului pentru a face stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
1 Lingură Plină De Piper Alb
6
Notă puteți utiliza preparate pește sau crustacee stoc, sau puteți face propriul. Dacă nu vă creați propriul stoc, puteți arunca corpul cojii de crab. Dacă stocul de crustacee pregătit nu este disponibil, aș combina unele stocuri de pește preparate (disponibile pe multe piețe, inclusiv Trader Joe ' s) cu suc de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Lingură Plină De Piper Alb
Crabi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Pregătiți creveții: împărțiți cojile de creveți pe spate și îndepărtați vena neagră. (Vezi cum se curăță și se transformă creveții.) Am găsit cel mai simplu mod de a face acest lucru, fără a scoate coaja, este să așez creveții pe o parte și să introduc un cuțit mic în capătul mare al creveților, cu lama îndreptată spre exterior din spate (departe de creveți și mâinile tale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Odată ce ați împărțit cojile de creveți, puteți întoarce cuțitul spre creveți și tăiați puțin pentru a găsi vena neagră. Scoateți vena cât de mult puteți. Probabil că puteți folosi și o pereche de foarfece de bucătărie pentru a tăia spatele creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Alternativ, puteți scoate creveții și le puteți dezvolta. Shell-on conferă mai multă aromă; shell-off este mai ușor de mâncat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
10
Faceți baza de supă: într-o oală acoperită adâncă de 8 litri, ceapa saut și ardeiul gras la foc mediu în ulei de măsline până se înmoaie.
Pinot Noir, Sangiovese și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cioppino. Cu roșii acide și uneori chiar vin roșu ca ingrediente, cioppino solicită un vin roșu, cum ar fi un sangiovese, pinot noir sau zinfandel. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.