Cioppino este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de zahăr, morcov, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 91%. Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti stocul, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adauga telina si urmatoarele 4 ingrediente (prin ceapa sferturita); saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați cimbru, pătrunjel și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se toarnă 5 căni de apă peste amestec; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se strecoară stocul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Pentru a pregăti supa, ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 1 cană de morcov, ceapă feliată și 4 căței de usturoi; saut 4 minute. Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente (prin sare); gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 8 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă în stoc; se aduce la fierbere. Se amestecă midii și pește. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare 4 minute sau până când midiile se deschid și fulgii de pește ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere; aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană de pătrunjel, oregano și 1 lingură de cimbru.