Ciocolata Orange Petits Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți unt, zahăr, segmente de portocale buric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată Portocaliu Petits Fours, Ciocolată-Zmeură Petits Fours, și Heavenly Spice Chocolate Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, zahărul brun, pudra de cacao și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Topiți ciocolata și untul într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ouăle, coaja și amestecul de făină până când sunt combinate. (Aluatul va fi moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți aluatul între foile de pergament într-o rundă de 8 inci (grosime de 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați rotund (încă în pergament) pe o foaie mare de copt și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră sau congelați cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți foaia superioară de hârtie pergament și înlocuiți-o liber. Răsturnați runda închisă cu hârtie și aruncați hârtia acum deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
8
Tăiați aproximativ 20 de prăjituri cu tăietor de prăjituri și aranjați aproximativ 1 inch pe o foaie mare de copt cu unt. Răsturnați resturile între foile de pergament și tăiați încă 12 fursecuri (răciți sau congelați aluatul după cum este necesar dacă devine prea moale pentru a fi manipulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Foaie De Copt
9
Coaceți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când este mat (aluatul va începe strălucitor și va deveni plictisitor), aproximativ 10 minute, apoi transferați cu o spatulă într-un suport pentru a se răci complet. (Cookie-urile vor avea o consistență fudgy.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Bateți smântâna și zahărul cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Completați fiecare prăjitură cu 1/2 linguriță de cremă și o bucată de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Portocaliu
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
1
* Aluatul poate fi răcit, învelit bine în folie de plastic, până la 1 zi sau congelat până la 1 săptămână.•
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Fursecurile coapte (fără topping) pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.