Ciocolată Meringue Kisses
Reteta saruturi bezea ciocolata este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest desert are 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 3 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ciocolată-Alune Meringue Kisses, Saruturi Bezea, și Saruturi Bezea.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 107°.tapetați 2 foi mari de prăjituri cu hârtie pergament.
Așezați albușurile într-un castron curat și uscat și bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr granulat și continuați să bateți până când albii sunt rigizi și strălucitori.
Într-un castron separat, Cerneți zahărul cofetarilor cu cacao pentru a se amesteca. Lucrând în treimi, presărați amestecul de cacao peste albușuri și pliați ușor până se încorporează bine.
Transferați într-o geantă mare cu fermoar. Sac de etanșare, ciupind excesul de aer. Decupați o bucată mică dintr-un colț inferior al sacului. Scoateți bezea prin gaură pe foile de prăjituri, formând mici "sărutări", cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Coaceți timp de 1 oră, până când bezeaua este fermă și uscată. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptor timp de 15 minute.
Lăsați bezeaua să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă, apoi îndepărtați ușor sărutările de pe hârtia pergament. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.