Ciocolată Mentă Stele
Chocolate Peppermint Stars este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 35 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, bastoane grosiere și bomboane, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Stele De Ciocolată-Mentă, Ciocolată Mentă Stele, și Stele De Bezea De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat de biscuiți cu zahăr cu unt conform instrucțiunilor, dar reduceți făina la 1 1/3 căni și adăugați cacao.
Bateți făina și cacao împreună.
Înjumătățiți aluatul și înfășurați fiecare jumătate în hârtie de ceară, modelând fiecare într-un dreptunghi aplatizat, apoi depozitați fiecare jumătate într-o pungă de plastic resigilabilă. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
În timp ce cuptorul se încălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) între două foi mari de hârtie de ceară până la puțin mai puțin de 1/4 inch grosime. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Coaja înapoi sus foaie de hârtie de ceară și taie cât mai multe cookie-uri cu tăietor posibil.
Transferați fursecurile, ca tăiate, pe o foaie de copt căptușită, aranjându-le la o distanță de 1 inch. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a îndepărta fursecurile, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Aduna, reroll, și chill resturi pentru a forma mai multe cookie-uri.
Congelați sau răciți prăjiturile decupate pe foaia de copt până când sunt ferme înainte de coacere.
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când marginile sunt mai întunecate și centrele sunt setate, 9 până la 12 minute. Pentru cookie-urile perfecte pentru imagine, utilizați tăietori de cookie-uri în timp ce cookie-urile sunt fierbinți din cuptor pentru a tăia marginile. (Păstrați garniturile pentru gustări.)
Transferați cookie-urile cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas. (Răciți foile de copt și folosiți pergament proaspăt între loturi.)
Folosind spatula offset sau o mică spatulă de cauciuc, întindeți fursecurile răcite cu un strat subțire de ciocolată topită, apoi presărați cu niște bastoane de bomboane zdrobite.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când ciocolata s-a setat, aproximativ 1 oră.
•Dacă doriți un adevărat hit de mentă, înlocuiți vanilia din rețeta de aluat de biscuiți cu zahăr cu unt cu 1/2 linguriță extract pur de mentă.•Pentru cele mai curate margini, continuați să înghețați sau să răciți aluatul între foile de hârtie de ceară ori de câte ori devine moale și înghețați sau răciți prăjiturile decupate înainte de a le coace.* Pentru a topi ciocolata cu succes: împiedicați ciocolata să intre în contact chiar și cu cea mai mică cantitate de apă. Se toacă mai întâi ciocolata, apoi se pune într-un vas metalic uscat și se pune vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când este netedă. Alternativ, îl puteți încălzi într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Puneți ciocolata tocată în vas și puneți-o la microunde la 50% putere la intervale de 30 de secunde, verificând-o și amestecând-o, de fiecare dată, până când este netedă.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș în straturi unice, separate de hârtie de ceară, într-un loc răcoros, 5 zile.