Ciocolată Mentă Stele

Ciocolată Mentă Stele
Chocolate Peppermint Stars este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 35 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, bastoane grosiere și bomboane, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Stele De Ciocolată-Mentă, Ciocolată Mentă Stele, și Stele De Bezea De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat de biscuiți cu zahăr cu unt conform instrucțiunilor, dar reduceți făina la 1 1/3 căni și adăugați cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Bateți făina și cacao împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Înjumătățiți aluatul și înfășurați fiecare jumătate în hârtie de ceară, modelând fiecare într-un dreptunghi aplatizat, apoi depozitați fiecare jumătate într-o pungă de plastic resigilabilă. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
În timp ce cuptorul se încălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) între două foi mari de hârtie de ceară până la puțin mai puțin de 1/4 inch grosime. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
6
Coaja înapoi sus foaie de hârtie de ceară și taie cât mai multe cookie-uri cu tăietor posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Transferați fursecurile, ca tăiate, pe o foaie de copt căptușită, aranjându-le la o distanță de 1 inch. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a îndepărta fursecurile, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Aduna, reroll, și chill resturi pentru a forma mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
9
Congelați sau răciți prăjiturile decupate pe foaia de copt până când sunt ferme înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când marginile sunt mai întunecate și centrele sunt setate, 9 până la 12 minute. Pentru cookie-urile perfecte pentru imagine, utilizați tăietori de cookie-uri în timp ce cookie-urile sunt fierbinți din cuptor pentru a tăia marginile. (Păstrați garniturile pentru gustări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
CuptorCuptor
11
Transferați cookie-urile cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas. (Răciți foile de copt și folosiți pergament proaspăt între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Folosind spatula offset sau o mică spatulă de cauciuc, întindeți fursecurile răcite cu un strat subțire de ciocolată topită, apoi presărați cu niște bastoane de bomboane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când ciocolata s-a setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
1
•Dacă doriți un adevărat hit de mentă, înlocuiți vanilia din rețeta de aluat de biscuiți cu zahăr cu unt cu 1/2 linguriță extract pur de mentă.•Pentru cele mai curate margini, continuați să înghețați sau să răciți aluatul între foile de hârtie de ceară ori de câte ori devine moale și înghețați sau răciți prăjiturile decupate înainte de a le coace.* Pentru a topi ciocolata cu succes: împiedicați ciocolata să intre în contact chiar și cu cea mai mică cantitate de apă. Se toacă mai întâi ciocolata, apoi se pune într-un vas metalic uscat și se pune vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
MentăMentă
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
TigaieTigaie
2
Încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când este netedă. Alternativ, îl puteți încălzi într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Puneți ciocolata tocată în vas și puneți-o la microunde la 50% putere la intervale de 30 de secunde, verificând-o și amestecând-o, de fiecare dată, până când este netedă.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș în straturi unice, separate de hârtie de ceară, într-un loc răcoros, 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista