Ciocolată Chipotle Truffle Pops
Această rețetă servește 24. Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ciocolata Chipotle trufe Pops ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 164 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de unt, smântână grea, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolată Trufe Cookie Pops, Trufe De Turtă Dulce, și Cookie Aluat Trufe Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata tocată într-un bol de amestecare.
Încălziți crema într-o cratiță și îndepărtați-o chiar înainte de a fierbe.
Adăugați vanilie și praf de chili; se toarnă peste ciocolată tocată.
Lăsați-l să stea 1 minut și apoi amestecați până se omogenizează.
Puneți untul la temperatura camerei într-un bol mic de amestecare și bateți până când este ușor și pufos.
Se amestecă ciocolata în unt.
Se toarnă ganache într-un vas de copt și se întinde uniform. Se răcește timp de 1 oră.
Scoateți ciocolata folosind un mic scooper de aluat pentru biscuiți pentru a forma bile de dimensiunea mingii de golf.
Așezați un băț de acadea în partea de sus a fiecăruia.
Topiți ciocolata cu lapte și puneți-o într-un castron. Răsuciți ușor bilele de ciocolată pentru a acoperi.
Așezați pe hârtie pergament și presărați sare de mare.