Ciocolată Caramel Brownies
Ciocolata Caramel negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 383 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați chocolate brownie mix, chipsuri de ciocolată, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Caramel Brownies, Ciocolată Caramel Brownies, și Ciocolată Caramel Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați cu generozitate un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de brownie cu ouăle, laptele de ciocolată și uleiul până când sunt combinate. Folosind o spatulă, pliați în 1/2 cană chipsuri de ciocolată.
Se întinde în vasul de copt pregătit și se coace până când centrul este abia setat, 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu mic. Se amestecă caramelele până se topesc complet și se încorporează în cremă.
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos.
Se întinde într-un strat uniform peste brownies-urile răcite.
Topiți chipsurile de ciocolată rămase în cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde, amestecând între intervale.
Stropiți ciocolata într-un model încrucișat peste toppingul de nucă de cocos.
Se pune la frigider cel puțin 30 de minute pentru a se seta înainte de a se tăia în bare.