Ciocolata Stout Caramel Porumb

Ciocolata Stout Caramel Porumb
Ciocolata Stout Caramel porumb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, floricele de porumb, ciocolată cu lapte premium și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata Stout Caramel Porumb, Cheesecake cu Caramel sărat și ciocolată, și Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă de unt de whisky și Caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 300 F. Linia de 15x10x1-inch două tigăi cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, puneți floricele și migdalele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În cratița de 2 litri, încălziți berea la foc mediu, amestecând frecvent, până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
7
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se rupe în bucăți; se amestecă ciocolata. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista