Ciocolata Stout Caramel Porumb
Ciocolata Stout Caramel porumb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, floricele de porumb, ciocolată cu lapte premium și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata Stout Caramel Porumb, Cheesecake cu Caramel sărat și ciocolată, și Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă de unt de whisky și Caramel sărat.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 300 F. Linia de 15x10x1-inch două tigăi cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, puneți floricele și migdalele; pus deoparte.
În cratița de 2 litri, încălziți berea la foc mediu, amestecând frecvent, până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă sarea.
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se rupe în bucăți; se amestecă ciocolata. A se păstra într-un recipient etanș.