Ciocolata Fallen Souffl Tort
Chocolate Fallen souffl tort ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sufle De Ciocolată Căzut, Tort De Ciocolată Căzut, și Tort de ciocolată căzut cu sos de vin roșu cireș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie cu formă de arc de 9 inci și fundul liniei cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară, apoi hârtie de unt.
Topiți ciocolata și untul într-un castron mare de metal așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (sau într-un vas mare de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la 50% putere timp de 4 până la 5 minute), amestecând frecvent, apoi răciți complet.
Bateți în vanilie, sare și 6 linguri de zahăr.
Adăugați gălbenușurile 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin vârfuri moi, apoi adăugați restul de 6 linguri de zahăr puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albii țin vârfuri lucioase rigide.
Bateți aproximativ o pătrime de albi în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în tigaie cu formă de arc, răspândindu-se uniform.
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese cu firimituri umede aderente, 35 până la 40 de minute.
Tort rece în tigaie pe un raft 10 minute.
Scoateți partea de tigaie și tort rece complet. Inversați tortul pe raft și îndepărtați fundul tigaiei, aruncând hârtia, apoi inversați tortul pe o farfurie.
Tortul (scos din tigaie) poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, învelit în folie de plastic, la temperatura camerei.