Ciocolata Fallen Souffl Tort

Ciocolata Fallen Souffl Tort
Chocolate Fallen souffl tort ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sufle De Ciocolată Căzut, Tort De Ciocolată Căzut, și Tort de ciocolată căzut cu sos de vin roșu cireș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie cu formă de arc de 9 inci și fundul liniei cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară, apoi hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Topiți ciocolata și untul într-un castron mare de metal așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (sau într-un vas mare de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la 50% putere timp de 4 până la 5 minute), amestecând frecvent, apoi răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
3
Bateți în vanilie, sare și 6 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați gălbenușurile 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin vârfuri moi, apoi adăugați restul de 6 linguri de zahăr puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albii țin vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Bateți aproximativ o pătrime de albi în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă aluatul în tigaie cu formă de arc, răspândindu-se uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
9
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese cu firimituri umede aderente, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
10
Tort rece în tigaie pe un raft 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți partea de tigaie și tort rece complet. Inversați tortul pe raft și îndepărtați fundul tigaiei, aruncând hârtia, apoi inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Tortul (scos din tigaie) poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, învelit în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista