Cioara cu fructe de mare din Nova Scotia pentru mama
Mom's Nova Scotia Seafood Chowder ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 296 de calorii. Pentru 2,19 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de curry, eglefin, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multora le-a placut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 215 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pui de artar din Nova Scotia, vinaigretă cu afine - Taste of Nova Scotia și tocătură de fructe de mare.
Instrucțiuni
1
Umpleți până la jumătate o oală mare cu apă ușor sărată; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti pana se inmoaie usor, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați cartofii; gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Se amestecă somonul, codul, scoici, creveții, homarul și crabul; gătiți la foc mediu până când somonul și codul sunt tari, dar bucățile sunt încă ușor translucide în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Crabi
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Scurgeți jumătate din apă din oală și adăugați scoici, smântână groasă și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Puneți bucățile de unt deasupra supei; se asezoneaza cu sare si piper negru. Acoperiți și fierbeți, amestecând din când în când, până când somonul și codul sunt complet fierte și se fulg ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.