Cioa de scoici din New England
Rețeta New England Clam Chowder poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Acest aperitiv are 471 de calorii, 7 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cimbru, boabe de piper, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioa de scoici din New England, Cioa de scoici din New England și Cioa de scoici din New England.
Instrucțiuni
Scoicile se spală de mai multe ori în apă rece. Asigurați-vă că toate scoicile sunt închise. Aruncați toate scoici care rămân deschise după ce apăsați pe coajă. Într-o oală mare, la foc mare, adăugați 2 căni de apă, ceapa, țelina, cimbru, 1 frunză de dafin și boabele de piper.
Adăugați scoici, acoperiți și fierbeți la abur până când toate scoicile se deschid.
Scoateți scoicile din lichid și scoateți-le din coji. Tăiați scoicile în bucăți mici și lăsați deoparte. Se strecoară sucul printr-o strecurătoare fină și se rezervă.
Gatiti baconul intr-o oala cu fund greu la foc mediu, pana devine crocant.
Adăugați ceapa, restul de 3 foi de dafin, cimbrul, ardeiul roșu zdrobit și untul. Gatiti pana ce ceapa devine translucida.
Adăugați cartofii și sucul de scoici rezervat. Gatiti pana cartofii sunt fragezi.
Adăugați smântâna groasă și scoici tocate și fierbeți aproximativ 5 minute. Se condimentează ușor cu sare și piper, după gust, și se amestecă pătrunjelul tocat.
Serviți în boluri cu biscuiți de stridii.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu
Chowder de scoici în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.