Cină la grătar cu carne de vită și papion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina la grătar cu carne de vită și papion. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 582 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați porumb, bulion cu aromă de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Coaste De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Adăugați ardeiul gras; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă pastele, bulionul, sosul de grătar, sarea și piperul.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; gatiti 15 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede.
Se amestecă porumbul și 1 cană de brânză. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți; gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult, pana cand porumbul este fierbinte si branza se topeste.