Cină Italiană De Cotlet De Porc De 30 De Minute
Rețeta cina de cotlet de porc Italian de 30 de Minute ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, orez brun instant, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați 20 Minute Cotlet De Porc Orez O Oală, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina de cotlet de porc pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, gătiți cotletele într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare 2 min. sau până când fundul cotletelor se rumenesc; întoarce-te.
Se presară oregano; se acoperă cu ardei, dressing și roșii. Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe la foc mic 10 min. sau până când se termină cotletele (145F).
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând amestecul de legume în tigaie. Acoperiți cotletele pentru a vă încălzi. Gatiti amestecul de legume la foc mare 1-2 min. sau până când ardeii sunt crocanți-fragezi și sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Puneți orezul pe farfurii de servire; acoperiți cu cotlete, amestec de legume și brânză.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.