Cinema Chicken Nachos

Cinema Chicken Nachos
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Cinema Chicken Nachos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1152 calorii, 45g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru 3,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de chipsuri de tortilla, ceapă verde, brânză de proces mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hangtown Fry din cinematografia străină, Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, și Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți brânza; se amestecă până se omogenizează. Împărțiți chipsurile de tortilla între patru farfurii de servire. Se acoperă cu brânza, puiul, roșiile, ceapa și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vinul spumant și Riesling sunt alegeri excelente pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Puteți încerca Chamonix Reserve Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir prezintă o culoare roșie rubinie, cu note de cireș, fructe de pădure roșii sălbatice, piper negru zdrobit, scorțișoară și violete pe nas. Deși fermă în structură și intensă în aroma, texturile sunt moi și rotunde, extinzându-se cu timpul până la opulență extraordinară și lungime pe palat. Ar trebui să ajungă la vârf în aproximativ 5-8 ani de la eliberare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista