Cindy ' s Really Good Au Gratin cartofi
Cartofii gratinați cu adevărat buni ai lui Cindy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1007 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi, firimituri de biscuiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gratin De Sparanghel...fancy și bun!, La fel de bun ca piureul de cartofi, dar fără grăsimi, și Cartofi Maro Buni Sufocați.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească până când cartofii sunt suficient de reci pentru a se descurca. Feliați în felii de 1/4 inch și puneți-le într-un vas de copt de 1 litru; pus deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Amestecați firimiturile de cracker și untul topit împreună într-un castron mic; pus deoparte.
În timp ce cartofii se gătesc, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mic.
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător pastei și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Treceți treptat laptele în amestecul de făină și aduceți-l la foc mic la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este gros si neted, 10-15 minute. Se amestecă muștarul, sarea, piperul și brânza Cheddar până când brânza s-a topit și sosul este neted; se toarnă peste cartofi.
Se presară cu firimiturile de cracker.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt aurii și sosul este bulbuc, 35 până la 45 de minute.