Cina În Seara Asta: Snapper Roșu Cu Roșii Și Măsline Coapte În Folie
Cina in seara asta: Snapper roșu cu roșii și măsline coapte în folie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere, Cina în seara asta: pește întreg prăjit cu măsline, și Snapper roșu cu roșii, măsline și ceapă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.