Cina în seara asta: scoici arse cu spanac și Rucola
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 119 calorii. Dacă $1.38 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: scoicile arse cu spanac și rucola ar putea fi un uimitor fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola pentru copii, scoici de mare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Cina În Seara Asta: Scoici De Dafin, Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese, și Cina In Seara Asta: Salata De Miel Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă două linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați scoicile cu un vârf de sare și piper și puneți-le în tigaie. Gatiti timp de 6 pana la 7 minute, sau pana cand se rumenesc pe o parte. Întoarceți-le și apoi gătiți timp de 30 de secunde.
Scoateți și puneți deoparte.
Reduceți căldura la mediu și turnați restul de ulei.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând rapid, timp de aproximativ 15 secunde. Apoi adăugați spanacul, rucola, fulgii de ardei roșu și un alt vârf de sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand verdele s-a ofilit. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 minute.
Serviți scoicile cu verdeața. Condimentează cu sare și piper după gust.