Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 215 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lămâie, capere, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate, Cina in seara asta: porc Scaloppine cu unt maro Salsa Verde, și Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin.
Instrucțiuni
Condimentează toate feliile de porc cu sare și piper. Puneți două skillets mari la foc mediu-mare și turnați două linguri de ulei în fiecare. Când străluciți, adăugați șase felii de porc la fiecare. Gatiti pana cand feliile se rumenesc pe fund, una pana la doua minute. Flip, și maro pe cealaltă parte, încă una până la două minute.
Transferați feliile de porc fierte într-un platou cald de servire. Opriți focul pe ambele Tigăi.
După aproximativ 30 de secunde, dați focul la mediu pentru una dintre Tigăi.
Se toarnă restul de două linguri de ulei. Când străluciți, adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie, caperele și usturoiul. Se amestecă cu o lingură de lemn, dislocând orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand totul este foarte parfumat, aproximativ un minut.
Se toarnă acest sos peste feliile de porc de pe platou.
Adăugați o mână de rucola tocată.
Serviți carnea de porc cu pene de lămâie.