Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată

Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 215 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lămâie, capere, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate, Cina in seara asta: porc Scaloppine cu unt maro Salsa Verde, și Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Condimentează toate feliile de porc cu sare și piper. Puneți două skillets mari la foc mediu-mare și turnați două linguri de ulei în fiecare. Când străluciți, adăugați șase felii de porc la fiecare. Gatiti pana cand feliile se rumenesc pe fund, una pana la doua minute. Flip, și maro pe cealaltă parte, încă una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Transferați feliile de porc fierte într-un platou cald de servire. Opriți focul pe ambele Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
3
După aproximativ 30 de secunde, dați focul la mediu pentru una dintre Tigăi.
4
Se toarnă restul de două linguri de ulei. Când străluciți, adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie, caperele și usturoiul. Se amestecă cu o lingură de lemn, dislocând orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand totul este foarte parfumat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă acest sos peste feliile de porc de pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Adăugați o mână de rucola tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Serviți carnea de porc cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista