Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă

Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă
Cina de rețetă în seara asta: Risotto maro cu Squash de vară, Favas și menta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $ 4.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 813 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de mentă, păstăi de fasole fava și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul brun cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară, Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, și Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul rădăcinii dovlecelului sau dovlecelului și radeți pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2
Presărați cu câteva vârfuri de sare, aruncați bine și lăsați să se scurgă într-o strecurătoare în chiuvetă în timp ce pregătiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-o oală mare și grea, încălziți 3 linguri de unt la foc mediu până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați șalota sau ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Între timp, aduceți bulionul de legume la fiert într-o oală separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați orezul în șalotă, amestecând bine pentru a acoperi untul și gătiți până când orezul începe să pară translucid, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se toarnă vinul dintr-o dată și se dă focul la mare. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați câteva oale din bulionul de legume și gătiți, amestecând des, până la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Adăugați tot restul de legume rămase, acoperiți oala și gătiți până când tot stocul este absorbit, 45-50 de minute. La fiecare 5 minute, amestecați bine pentru a preveni lipirea orezului de fund. Dacă stocul este absorbit și orezul nu este încă fraged, adăugați apă clocotită după cum este necesar până când nu mai este greu în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
În timp ce orezul se gătește, aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți fasolea fava timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți, transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi strecurați-le din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Când orezul este aproape gata, stoarceți apa din dovleceii mărunțiți sau dovleceii și amestecați în orez. Odată ce orezul este gătit, amestecați fasolea fava, parmezanul și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a da orezului o consistență liberă. Se amestecă menta tocată, se condimentează cu piper negru și sare (dacă este necesar) și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista