Cina în seara asta: Risotto de orz cu conopidă și vin roșu

Cina în seara asta: Risotto de orz cu conopidă și vin roșu
Cina în seara asta: Risotto de orz cu conopidă și vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 382 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, conopidă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: orz de sfeclă de aur "Risotto" cu Ricotta Salata, Cina in seara asta: supa de orz al Verde, și Cina În Seara Asta: Risotto De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă stocul într-o oală de dimensiuni medii și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, turnați uleiul într-o oală mare setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați usturoiul, conopida și orzul. Gatiti pana cand orzul incepe sa crape, amestecand ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
OrzOrz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se toarnă vinul și se gătește până se evaporă totul. Apoi adăugați suficient din stoc pentru a acoperi doar orzul. Amestecați des și gătiți până când cea mai mare parte a stocului a fost absorbită. Polonic în stoc mai mult pentru a acoperi. Continuați să amestecați și să adăugați stoc după cum este necesar, până când orzul este fraged, dar are totuși o mică mușcătură. Apoi adăugați încă o oală de stoc, aruncați pătrunjelul și parmezanul, opriți focul și lăsați-l deoparte un minut. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
OrzOrz
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista