Cina În Seara Asta: Piure De Cartofi Cu Fulgi De Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că dați cina în seara asta: cartofi piure de Kale-Flecked o încercare. O porție conține 486 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.58 pe portie. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână parmezan, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cina In Seara Asta: Piure De Cartofi Dulci, Cina În Seara Asta: Îmbrăcarea Piureului De Cartofi, și Cina în seara asta: Linguine cu midii și Kale.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert, suficient de mare pentru a ține cartofii confortabil. Fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute.
Între timp, încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare, apoi adăugați usturoiul, varza și un vârf de sare. Saut până la licitație, 1 minut.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în tigaie. Puneți-le cu o furculiță sau cu un masher de cartofi, apoi începeți să amestecați laptele în timp ce încorporați.
Adăugați lapte, încălzind suplimentar dacă este necesar, până la textura cremoasă dorită. Gustați pentru sare și adăugați piper proaspăt măcinat.
Când este gata de servit, amestecați kale, transferați într-un vas de servit și stropiți deasupra uleiul de măsline rămas. Se acoperă cu parmezan, scallions și șalotă dacă se folosește.