Cina în seara asta: cârnați Merguez cu gulere și cuscus

Cina in seara asta: cârnați Merguez cu Collards și cuscus ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $5.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 822 calorii, 51G de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de apă, scorțișoară măcinată, legături de cârnați merguez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus, Cina in seara asta: varză acră și cârnați Paprikash, și Cina În Seara Asta: Sos De Cârnați Din Sardinia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, aduceți multă apă sărată la fiert. Stivați frunzele de guler cu tulpină și tăiați-le transversal în benzi de 1 inch. Coborâți verdeața în apă clocotită și gătiți câteva minute, până când începeți să se înmoaie, apoi scurgeți, rezervând 1 cană din lichidul de gătit.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, apoi adăugați ceapa și gătiți până se moale și translucid, apoi adăugați ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, chimenul și scorțișoara. Gatiti aproximativ un minut pentru a contopi condimentele, apoi adaugati verdeata si continuati sa gatiti inca cateva minute. Se amestecă coacăzele și lichidul de gătit și se aduce la foc mic; gatiti, partial acoperit, pana cand lichidul s-a redus si se agata de frunze fara sa se Balta. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, așezați cârnații plus apă într-o tigaie mare și dați focul la mediu. Gătiți până când apa se evaporă și face grăsimea cârnaților în tigaie, apoi continuați să gătiți pe măsură ce cârnații se rumenesc, aproximativ 10-12 minute. În funcție de conținutul de grăsime al cârnaților, poate fi necesar puțin mai mult ulei în tigaie.
Gatiti cous cous conform instructiunilor pachetului si amestecati untul.
Se servește acoperit cu verdeață și cârnați.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.