Cina în seara asta: cârnați Merguez cu gulere și cuscus

Cina în seara asta: cârnați Merguez cu gulere și cuscus
Cina in seara asta: cârnați Merguez cu Collards și cuscus ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $5.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 822 calorii, 51G de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de apă, scorțișoară măcinată, legături de cârnați merguez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus, Cina in seara asta: varză acră și cârnați Paprikash, și Cina În Seara Asta: Sos De Cârnați Din Sardinia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, aduceți multă apă sărată la fiert. Stivați frunzele de guler cu tulpină și tăiați-le transversal în benzi de 1 inch. Coborâți verdeața în apă clocotită și gătiți câteva minute, până când începeți să se înmoaie, apoi scurgeți, rezervând 1 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, apoi adăugați ceapa și gătiți până se moale și translucid, apoi adăugați ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, chimenul și scorțișoara. Gatiti aproximativ un minut pentru a contopi condimentele, apoi adaugati verdeata si continuati sa gatiti inca cateva minute. Se amestecă coacăzele și lichidul de gătit și se aduce la foc mic; gatiti, partial acoperit, pana cand lichidul s-a redus si se agata de frunze fara sa se Balta. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Collard GreensCollard Greens
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, așezați cârnații plus apă într-o tigaie mare și dați focul la mediu. Gătiți până când apa se evaporă și face grăsimea cârnaților în tigaie, apoi continuați să gătiți pe măsură ce cârnații se rumenesc, aproximativ 10-12 minute. În funcție de conținutul de grăsime al cârnaților, poate fi necesar puțin mai mult ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti cous cous conform instructiunilor pachetului si amestecati untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Se servește acoperit cu verdeață și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista