Cina în seara asta: caserolă de pui cu Moreluri, fasole Fava și cartofi de primăvară

Cina in seara asta: caserola de pui cu Morels, fasole Fava, și cartofi de primăvară este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1098 calorii, 85g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, șalotă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto de legume de primăvară cu sparanghel, dovlecei, fasole Fava, mazăre Snap și Moreluri, Cina in seara asta: Bucatini cu fasole Fava, și Cina In Seara Asta: Tagine De Primăvară De Pui Cu Cartofi Și Mazăre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul 425.
Tăiați puiul în 10 bucăți. Veți ajunge cu două picioare, două coapse, două aripi și doi sâni tăiați pe jumătate transversal.
Se toarnă un litru de apă într-o cratiță pusă la foc mare. Când fierbe, adăugați fasolea fava decojită. Gatiti un minut, apoi scurgeti-l intr-o strecuratoare. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Îndepărtați cojile exterioare dure ale tuturor boabelor fava. Aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Se toarnă cele 1 lingurite de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mare. Când străluciți, adăugați morelele și un vârf de sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Se toarnă bulionul de pui și se fierbe timp de trei minute. Opriți focul și puneți tigaia deoparte.
Se toarnă restul de o lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă sau o tigaie mare de prăjire. Condimentați bucățile de pui cu sare și piper. Întoarceți căldura la mare, iar când uleiul strălucește, adăugați bucățile de pui cu pielea în jos. Gatiti bucatile pana se rumenesc, cinci pana la sapte minute.
Întoarceți fiecare bucată de pui, apoi adăugați căței de usturoi, frunze de dafin, cimbru tocat, cartofi, șalotă și un vârf de sare și piper. Se amestecă bine, apoi se transferă la cuptor și se fierbe timp de 15 minute. Se amestecă la fiecare cinci minute sau cam asa ceva.
Se toarnă morelele și bulionul de pui, se amestecă din nou și se gătește până când puiul este complet gătit, 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și puneți-l înapoi peste un arzător. Dați focul la mediu și adăugați fasolea fava și jumătate de arpagic. Gatiti pana cand totul este incorporat, aproximativ trei minute.
Serviți bucăți de pui cu cartofii și fasolea fava.
Se ornează cu restul de arpagic.