Cina În Seara Asta: Borș Vegetarian
Cina în seara asta: borșul Vegetarian este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 804 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper măcinat grosier, suc de lămâie, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cina in seara asta: sfeclă prăjită și borș de cartofi, Cina În Seara Asta: Chili Vegetarian, și Cina În Seara Asta: Tacos Vegetarieni Cu Tortilla Jicama.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați ceapa, morcovii și sfecla (alternativ, tocați morcovii și sfecla folosind lama de mărunțire a unui robot de bucătărie) și sotati-l pe foc mediu în uleiul de măsline cu un vârf de sare într-o oală mare de supă. Rezervați o cantitate mică de sfeclă pe grătar și adăugați aproape de capăt pentru a însufleți culoarea.
Între timp, aduceți bulionul de legume la fierbere. Când legumele sunt moi (aproximativ 5 minute), adăugați varza mărunțită și bulionul fierbinte. Aduceți la fierbere și fierbeți 15-25 de minute, până când legumele sunt fragede. Cu câteva minute rămase, adăugați sfecla rasă rezervată.
Condimentează după gust cu sare și piper, apoi strecoară sucul de lămâie, urmărind un gust acru plăcut, dar subtil.
Serviți cu piper negru proaspăt ras, o păpușă de smântână și pătrunjel tocat, dacă doriți.