Cina Mexicană De Curcan
Rețeta cina mexicană de curcan ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână macaroane de lux și cină cu brânză, taco Bell irakt & salsa chunky, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cina Mexicană, Mexican Spaghete Tigaie Cina, și Cina Mexicană De Tigaie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane ca regia pe ambalaj; scurgere. Reveniți la cratiță.
Se amestecă sosul de brânză și ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."