Cina In Seara Asta: Somon Charmoula
Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne măcinat, pătrunjel grosier, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Tagliatelle de somon și mazăre, Cina În Seara Asta: Somon Braconat Puțin Adânc, și Cina În Seara Asta: Somon Braconat Cu Ulei De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mic robot de bucătărie combinați coriandru, pătrunjel, usturoi și suc de lămâie. Procesați pentru a toca bine usturoiul și ierburile.
Adăugați condimente și ulei de măsline și procesați până când se combină bine într-o pastă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentați somonul cu sare și piper și întindeți jumătate din pasta charmoula pe pește. Se lasă la marinat 20 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pe o foaie de copt, așezați somonul pe folie de aluminiu și așezați felii de lămâie deasupra peștelui. Acoperiți cu charmoula rămasă și adăugați o cantitate mică de apă înainte de a plia peștele într-o pungă. Prăjiți la cuptor timp de 8 minute, apoi descoperiți și continuați prăjirea până când peștele este gătit, încă 8-10 minute, în funcție de grosimea peștelui.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.