Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe

Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe
Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1473 calorii, 64G de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Și Cârnați Paste, Rigatoni La Cuptor Cu Cârnați Și Broccoli Rabe, și Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Pepperoni Și Pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Aruncați roșiile și oregano și cimbru. Gatiti, rupand bucatile mari de rosii cu o lingura de lemn, timp de aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Tăiați aproximativ broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adaugă în apă și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Îndepărtați cu niște clești și scurgeți într-o strecurătoare. Clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Puneți vasul mare cu apă la fiert și adăugați pastele. Gatiti pana foarte al dente, cu aproximativ 3 minute mai putin decat spune pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Formați cârnații italieni în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
10
Călește-le într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Ar trebui să existe suficientă grăsime din cârnați, dar dacă carnea se lipeste, adăugați un strop de ulei. Gatiti pana se rumeneste pe toate laturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CarneBețișoare De Carne
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se adaugă în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
12
Frecați puțin unt pe interiorul unei caserole. Dump în paste și broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
13
Se toarnă sosul. Se acoperă cu o stropire de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate65
Revista