Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe
Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1473 calorii, 64G de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Și Cârnați Paste, Rigatoni La Cuptor Cu Cârnați Și Broccoli Rabe, și Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Pepperoni Și Pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Aruncați roșiile și oregano și cimbru. Gatiti, rupand bucatile mari de rosii cu o lingura de lemn, timp de aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Tăiați aproximativ broccoli rabe.
Se adaugă în apă și se gătește aproximativ 1 minut.
Îndepărtați cu niște clești și scurgeți într-o strecurătoare. Clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Puneți vasul mare cu apă la fiert și adăugați pastele. Gatiti pana foarte al dente, cu aproximativ 3 minute mai putin decat spune pachetul.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Formați cârnații italieni în bile de 1 inch.
Călește-le într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Ar trebui să existe suficientă grăsime din cârnați, dar dacă carnea se lipeste, adăugați un strop de ulei. Gatiti pana se rumeneste pe toate laturile.
Se adaugă în sosul de roșii.
Frecați puțin unt pe interiorul unei caserole. Dump în paste și broccoli rabe.
Se toarnă sosul. Se acoperă cu o stropire de mozzarella.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când brânza clocotește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo