Cina In Seara Asta: Omleta Gramajo

Cina In Seara Asta: Omleta Gramajo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și masă întreagă de 30 de dimineață? Cina în seara asta: Omelet Gramajo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline extravirgin, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Denver Omleta, Cina În Seara Asta: Omletă Franceză Adecvată, și Cina in seara asta: omleta cu fasole alba si ceapa verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în bețe de chibrit foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Se toarnă uleiul vegetal într-o cratiță mare. Întoarceți căldura la mediu ridicat și aduceți ulei până la 360 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați câte bucăți de cartofi se vor potrivi confortabil și gătiți până devin aurii, două-trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procesul până când toate bucățile de cartofi sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se toarnă o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Întoarceți focul la mediu și, când străluciți, adăugați feliile de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lasă-le să se crape, aproximativ 15 secunde.
7
Scurgeți feliile pe mai multe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Adăugați uleiul de măsline rămas în tigaie și păstrați focul la mediu. Crăpați ouăle într-un castron de dimensiuni medii, adăugați un vârf de sare și piper și bateți ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă ouăle în tigaie. Folosind o spatulă, pliați marginile pentru a lăsa o parte din ouăle nefierte să ajungă la suprafața tigaiei. Când ouăle sunt așezate pe fund, dar încă ușor curgătoare deasupra, adăugați cartofii prăjiți la jumătate din omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați feliile de șuncă deasupra cartofilor. Cu atenție, folosiți o spatulă largă pentru a plia cealaltă jumătate a omletei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Transferați omleta pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați omleta în patru secțiuni și împărțiți-o între patru farfurii. Condimentează cu mai multă sare și piper, dar numai după ce gusti mai întâi. Șunca vindecată este sărată, așa că aveți grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista