Cina In Seara Asta: Omleta Gramajo

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și masă întreagă de 30 de dimineață? Cina în seara asta: Omelet Gramajo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline extravirgin, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Denver Omleta, Cina În Seara Asta: Omletă Franceză Adecvată, și Cina in seara asta: omleta cu fasole alba si ceapa verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în bețe de chibrit foarte subțiri.
Se toarnă uleiul vegetal într-o cratiță mare. Întoarceți căldura la mediu ridicat și aduceți ulei până la 360 km.
Adăugați câte bucăți de cartofi se vor potrivi confortabil și gătiți până devin aurii, două-trei minute.
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procesul până când toate bucățile de cartofi sunt fierte.
Se toarnă o lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Întoarceți focul la mediu și, când străluciți, adăugați feliile de șuncă.
Lasă-le să se crape, aproximativ 15 secunde.
Scurgeți feliile pe mai multe prosoape de hârtie.
Adăugați uleiul de măsline rămas în tigaie și păstrați focul la mediu. Crăpați ouăle într-un castron de dimensiuni medii, adăugați un vârf de sare și piper și bateți ușor cu o furculiță.
Se toarnă ouăle în tigaie. Folosind o spatulă, pliați marginile pentru a lăsa o parte din ouăle nefierte să ajungă la suprafața tigaiei. Când ouăle sunt așezate pe fund, dar încă ușor curgătoare deasupra, adăugați cartofii prăjiți la jumătate din omletă.
Așezați feliile de șuncă deasupra cartofilor. Cu atenție, folosiți o spatulă largă pentru a plia cealaltă jumătate a omletei deasupra.
Transferați omleta pe o tăietură.
Tăiați omleta în patru secțiuni și împărțiți-o între patru farfurii. Condimentează cu mai multă sare și piper, dar numai după ce gusti mai întâi. Șunca vindecată este sărată, așa că aveți grijă.