Cina in seara asta: Cracker de orez-ton Crustat cu sos picant de citrice

Cina in seara asta: Cracker de orez-ton Crustat cu sos picant de citrice
Cina in seara asta: Rice Cracker-Crusted ton cu sos de citrice picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 248 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de canolan, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: Penne cu Tunan și muștar picant, Cina în seara asta: ton la grătar cu sos roșu Tomatillo, și Cina în seara asta: ton ars cu piper și sos de muștar de soia.

Instrucțiuni

1
Așezați fulgii de bonito într-un castron de dimensiuni medii și acoperiți cu trei linguri de apă fierbinte. Se lasă deoparte zece minute. Se strecoară printr-o sită, apăsând excesul de umiditate din fulgii de bonito. Aruncați fulgii și transferați lichidul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, sucul de portocale, sriracha și sarea în blender. Procesați până la neted. Cu motorul în funcțiune, stropiți încet în ulei de cupă de la calibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
SrirachaSriracha
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în castron, se adaugă scallions și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă suficient ulei de canola pentru a veni la trei centimetri în partea laterală a unei cratițe de dimensiuni medii. Rotiți căldura la mediu-mare și aduceți la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Bateți împreună albușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Presărați biscuiți de orez măcinat pe farfurie mică. Înmuiați fiecare bucată de ton în amestec de amidon de porumb, apoi dragați în biscuiți de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De OrezBiscuiți De Orez
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
7
Gatiti cu grija fiecare bucata de ton in ulei timp de 30 de secunde, aproximativ doua odata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Feliați tonul transversal în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Serviți tonul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista