Cina in seara asta: carne de porc si lamaie 'Polpettine' chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: carne de porc și lămâie 'Polpettine'. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1066 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 194 de fani. Dacă aveți la îndemână cimbru de primăvară, carne de porc măcinată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Cina In Seara Asta: Chiftele De Miel, și Cina în seara asta: chiftele cu Ricottan în lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați făină pe foaia mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Combinați pesmetul, carnea de porc, coaja și sucul de lămâie, frunzele de pătrunjel, cimbru, parmezan și fileurile de hamsie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați sare și piper bun și amestecați bine ingredientele cu mâna. Se modelează în 18-20 de bile, aproximativ o lingură îngrămădită fiecare și se pune pe foaia de copt făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu până când untul se topește și spuma dispare, apoi rulați suficiente chiftele care se vor potrivi confortabil în tigaie într-un strat ușor de făină. Gatiti pana devin aurii peste tot, in loturi daca este necesar, 10-12 minute in total. Evitați mișcarea dacă nu este necesar pentru a promova caramelizarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și se adaugă bulion de pui. Se aduce la fierbere și se reduce timp de 2-3 minute.