Cina de porc și dovlecei

Cina de porc și dovlecei
Cina de porc și dovlecei este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, dovlecei de nucă, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cina de porc, dovlecei și mere, Rulouri De Cină Cu Dovlecei De Iarnă, și Rulouri De Cină Cu Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cotletele, varza si dovleceii in 1/4 cana de pansament in tigaie mare 15 minute sau pana cand cotletele sunt fierte si dovleceii sunt fragede, amestecand ocazional si intoarcand cotletele dupa 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați mere, restul de 1/4 cană de pansament, suc de portocale și ghimbir; se amestecă bine. Se fierbe la foc mic 5 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista