Cina de friptură pentru două sau mai multe

Cina de friptură pentru două sau mai multe
Cina de friptură pentru două sau mai multe este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 2 porții. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 817 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, roșii, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 98%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cina De Friptură Elvețiană, Cina De Friptură Elvețiană, și Cina Cu Friptură De Tigaie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți jumătate de ulei într-o caserolă mică sau o farfurie pentru plăcintă și frecați peste tot, apoi puneți o friptură înăuntru. Se împrăștie peste o parte din usturoi, urmat de un strat de ceapă și roșii, apoi un strat de cartofi deasupra. Condimentați, apoi repetați straturile, terminând cu cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Stropiți cu uleiul rămas și apoi acoperiți caserola cu un capac bine fixat sau acoperiți vasul de plăcintă cu un strat dublu de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se transferă la cuptor timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți capacul sau folia, întoarceți cuptorul până la 220C/ventilator 200C/gaz 7 și gătiți încă 30 de minute până când blatul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cu câteva legume verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista