Cina de duminică: pui de cărămidă cu cartofi zdrobiți

Cina de duminică: puiul de cărămidă cu cartofi zdrobiți este un fără gluten felul principal. O porție conține 1208 calorii, 82G de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pui, arpagic, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina de duminică: pui fript cu lămâie cu cartofi cu ierburi, Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr, și Cina De Pui De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți înapoi din pui cu foarfece ascuțite de bucătărie și aplatizați apăsând pe piept. Se condimentează cu sare și piper.
Introduceți cărămida învelită cu folie în cuptor și preîncălziți la 425 F.
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece, aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se pasează cu piei și se combină cu iaurt și arpagic, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Când cuptorul este preîncălzit, încălziți o cantitate decentă de ulei, într-o tigaie suficient de mare pentru a găzdui pasărea aplatizată, până la sclipire.
Adăugați pielea de pasăre condimentată cu fața în jos și așezați cărămida fierbinte deasupra. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens si incredibil de crocanta, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați cărămida și răsturnați puiul folosind clești.
Se introduce la cuptor și se gătește până când puiul ajunge la 160 km f, aproximativ 1 oră.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute, sculptați și serviți cu cartofi zdrobiți și beri reci înalte.