Cina de duminică: pui de cărămidă cu cartofi zdrobiți

Cina de duminică: pui de cărămidă cu cartofi zdrobiți
Cina de duminică: puiul de cărămidă cu cartofi zdrobiți este un fără gluten felul principal. O porție conține 1208 calorii, 82G de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pui, arpagic, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina de duminică: pui fript cu lămâie cu cartofi cu ierburi, Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr, și Cina De Pui De Duminică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți înapoi din pui cu foarfece ascuțite de bucătărie și aplatizați apăsând pe piept. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Introduceți cărămida învelită cu folie în cuptor și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece, aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se scurge și se pasează cu piei și se combină cu iaurt și arpagic, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Când cuptorul este preîncălzit, încălziți o cantitate decentă de ulei, într-o tigaie suficient de mare pentru a găzdui pasărea aplatizată, până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați pielea de pasăre condimentată cu fața în jos și așezați cărămida fierbinte deasupra. Gatiti pana cand pielea devine maro auriu intens si incredibil de crocanta, aproximativ 10 minute.
7
Îndepărtați cărămida și răsturnați puiul folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Se introduce la cuptor și se gătește până când puiul ajunge la 160 km f, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute, sculptați și serviți cu cartofi zdrobiți și beri reci înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista