Cina De Cuscus Cu Somon

Cina De Cuscus Cu Somon
Cina de cuscus de somon este o lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,77 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți flori de broccoli, căței de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina De Pui Cu Cuscus, Cina De Tigaie Cu Lămâie-Cuscus, și Cina de duminică: kebaburi de miel cu cuscus israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați broccoli și morcovul într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mică peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, sotează ciupercile și usturoiul timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați broccoli și morcov; sotati 2 minute mai mult. Se amestecă somonul, cuscusul și sosul de soia; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista