Nevoie de un fel principal fără gluten? Cina de cartofi cu cotlet de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 5,57 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 771 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, piper, cartofi maro hash și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este destul de bun. Rețete similare includ Cina Cu Cotlet De Porc, Cina cu cotlet de porc pentru doi, și Cina Cu Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, se rumenesc cotletele în ulei pe ambele părți; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați cartofii, 1 cană de brânză, supă, lapte, smântână, sare condimentată și piper. Se amestecă jumătate din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Smântână
Cartofi
Brânză
Ceapă
Lapte
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Transferați la un 5-qt uns. aragaz lent; top cu cotlet de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Se presară cu brânză rămasă și ceapă. Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.