Cina Cu Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de friptură Elvețiană cu aragaz lent. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, ceapă, friptură rotundă de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu sare condimentată. Gatiti in tigaie 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, stratificați cartofi, morcovi, carne de vită și ceapă. În castron mediu, amestecați roșiile și sosul; lingură peste amestec în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Se presara cu patrunjel. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.