Cifra de afaceri tunisiană cu ton și ouă

Reteta de ton Tunisian și cifra de afaceri de ou este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți acompaniament: pene de lămâie, tunan în ulei de măsline, ulei de măsline plus suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Încercați Cifra de afaceri tunisiană cu ton și ouă, Cifra De Afaceri Cheeseburger, și Cifra de afaceri cu brânză și Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți împreună tonul, ceapa verde, pătrunjelul, caperele, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un castron până când tonul este rupt și amestecul este bine combinat.
Amestecați albușul de ou și apa într-o cană cu o furculiță.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți uleiul vegetal de 1/2 inch într-o tigaie grea de 12 inch până când înregistrează 350 de grade F pe termometru.
În timp ce uleiul vegetal se încălzește, aranjați 2 ambalaje cu role de primăvară pe o suprafață de lucru și periați ușor centrele cu ulei de măsline (nu ungeți marginile). Lăsând o margine de 1 inch în jur, puneți 2 linguri de amestec de ton lângă colțul din dreapta jos al 1 înveliș și formați amestecul într-un inel (aproximativ 1/2 inch înălțime și 3 inci în diametru) pentru a conține ou.
Repetați procedura cu alt înveliș.
Ungeți marginile ambelor ambalaje cu amestec de albuș de ou (folosiți perii separate pentru ulei și pentru albuș de ou), apoi rupeți un ou în interiorul fiecărui "inel" și condimentați ușor ouăle cu sare și piper. Îndoiți colțul din stânga sus al fiecărui înveliș peste ou pentru a forma un triunghi și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ridicați imediat 1 brik ușor cu vârful triunghiului și coborâți în ulei, păstrând latura lungă a triunghiului în centrul tigaiei. Repetați cu al doilea brik și fry briks, lipind uleiul peste ambalajele expuse cu o spatulă metalică, până când partea inferioară este aurie, aproximativ 1 minut. Întoarceți fiecare brik peste lateral cu ajutorul a 2 spatule metalice, astfel încât partea lungă a fiecărui triunghi rămâne în centru, apoi continuați să prăjiți, înfășurând învelișul expus cu ulei, până când învelișul este auriu și oul este gătit, dar gălbenușul este încă curgător, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi puneți pe o foaie de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce faceți Brik-urile rămase.
Faceți mai multe Brik-uri în același mod (folosind o a doua foaie de copt pentru a menține ultimele loturi calde). Returnați uleiul la 350 cm. f între loturi.
* Pentru a lua temperatura unei cantități superficiale de ulei cu un termometru metalic cu cadru plat, puneți becul termometrului în tigaie și rotiți termometrul cu fața în jos, sprijinind celălalt capăt (nu mânerul din plastic) de marginea tigaiei. Verificați frecvent temperatura.* Amestecul de ton poate fi făcut cu 4 ore înainte și răcit, acoperit.* Fiecare brik trebuie să fie prăjit la scurt timp după crăparea oului pe ambalaj, astfel încât ambalajul să nu devină prea umed pentru a se ridica.* Poate doriți să gătiți complet gălbenușurile dacă salmonella este o problemă în zona dvs.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah